Puhujat

Messuille on vuosittain kutsuttu joukko asiantuntevia puhujia jakamaan kokemuksiaan messujen teemaan liittyvästä aiheesta. Tarkoituksena on inspiroida niin opiskelijoita kuin yrityksiäkin kohti uusia innovaatioita monialaisesta yhteistyöstä ja osaamisesta.

Helena Ranta

Oikeushammaslääkäri

Helena Ranta on työskennellyt oikeushammaslääkärinä sekä tutkinut sotarikoksia ympäri maailmaa. Hän on toiminut uhrientunnistustehtävissä muun muassa Bosniassa, Kosovossa, Irakissa, Thaimaassa sekä Nepalissa. Ranta on tehnyt myös paljon tutkimustyötä ja ollut kehittämässä oikeushammaslääketieteen sekä oikeuslääketieteen koulutusta niin Suomessa kuin Perussakin.

Ranta on toiminut myös monissa muissa vastuutehtävissä, esimerkiksi Suomen Akateemisten naisten, Plan Suomen ja UN Womenin puheenjohtajina, sekä WWF:n hallintoneuvoston jäsenenä. Tasavallan presidentti on myöntänyt Rannalle 1. luokan Vapaudenristin.
 
Kuva: Sanoma-arkisto / Heli Blåfield

Outi Jousi

Outi Jousi työskentelee counselina Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy:ssä. Hän toimii teknologia- ja hankintatiimien risteyksessä, keskittyen erityisesti hankintayksiköiden ja tarjoajien avustamiseen julkisissa IT-hankinnoissa. Outi on juristi ja ohjelmistosuunnittelija.

Messupuheenvuorossaan hän kertoo, miten hän päätyi monialaiseksi osaajaksi, mitä hyötyä siitä on ollut hänelle ja mitä vinkkejä hän antaisi opiskelijoille sen suhteen. Haastattelijana toimii Jenni Ristiniemi.

Jenni Ristiniemi

Jenni Ristiniemi työskentelee employer branding specialistina Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy:ssä. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat traineerekrytointi, opiskelijayhteistyö sekä työnantajamielikuvan rakentaminen. Jenni on työskennellyt Hannes Snellmanilla vuodesta 2007, ja hän on koulutukseltaan markkinointiekonomi.

Lotta Siutla

Business Development Director, Meltwater Finland

Lotta on sosiaalisen median, myynnin ja asiakashallinnan asiantuntija. Hänellä on vahva B2B myynninjohdon tausta. Hän on inbound-markkinoinnin tohtorinopiskelija Turun Yliopistolla ja toimii Turun Seudun Ekonomit RY:n aktiivisena jäsenenä. 

Hänen erikoisosaaminen on inbound-markkinointi, inbound-myynti, sosiaalisen median hyödyntäminen myynnissä, markkinoinnissa ja viestinnässä, sosiaalisen median rekrytointi, verkostoituminen sosiaalisessa mediassa, sosiaalinen CRM ja asiantuntijabrändäys sosiaalisessa mediassa, sekä ulkoisen tiedon hyödyntäminen yrityksen johdon päätöksenteossa. Messuilla Lotta kertoo inbound-markkinoinnin merkityksestä kasvuyrityksissä ja startupeissa.
ELSA Turku ry
Yo-talo B, 2. kerros
Rehtorinpellonkatu 4 B
20500 Turku
Toimiston aukioloajat lukuvuoden aikana:
Ma klo 12.00-14.00
Ke klo 12.00-14.00
© Copyright 2018 ELSA Turku. All Rights Reserved.